Traficul este complet blocat, marţi, pe DN 79 Arad – Oradea, în urma coliziunii dintre un microbuz de pasageri în care se afla doar şoferul şi un autocamion, produsă în localitatea arădeană Andrei Şaguna. În urma impactului, şoferul microbuzului a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, un echipaj de descarcerare a intervenit în localitatea Andrei Şaguna, pe DN 79, şosea care leagă municipiile Arad şi Oradea, unde s-au ciocnit un microbuz de persoane şi un autocamion.

În urma impactului, a fost găsit încarcerat şi decedat şoferul microbuzului, care se afla singur în vehicul, în timp ce şoferul autocamionului a suferit răni superficiale.

Conform primelor cercetări desfăşurate la locul accidentului de către poliţişti, şoferul microbuzului nu a păstrat dinstanţa de siguranţă în mers şi a izbit în spate autocamionul.

La ora transmiterii acestei tiri, traficul este oprit pe ambele sensuri de mers..


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.