Procurorii din Arad au reţinut şi solicită instanţei de judecată arestarea preventivă pentru un tânăr în vârstă de 23 de ani, suspectat că a lovit cu sălbăticie, cu parul în cap, un bărbat cu care avea neînţelegeri mai vechi. Medicii legişti au constatat că viaţa victimei a fost pusă în pericol în urma loviturilor primite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat dat publicităţii, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, fapta a avut loc duminică, iar conflictul dintre agresor şi victimă a pornit de la neînţelegeri mai vechi.
 
”În data de 04.02.2024 pe raza localităţii Sâmbăteni, judeţul Arad, pe fondul consumului de alcool şi al unei situaţii conflictuale preexistente, a izbucnit o altercaţie între inculpatul B.P. şi persoana vătămată T.G.M.. Inculpatul, înarmat cu un par, a lovit în repetate rânduri persoana vătămată în zona capului, până când persoana vătămată a căzut pe asfalt, inconştientă, iar ulterior a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad. În urma examinării s-a decis transferul persoanei vătămate la Spitalul Clinic de Urgenţă Timişoara”, se arată în documentul citat.
 
Un raportul medico-legal preliminar arată că viaţa victimei a fost pusă în primejdie în urma loviturilor primite.
 
Agresorul, un tânăr de 23 de ani, a fost reţinut, iar în cursul zilei de luni va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă  pentru o perioadă de 30 de zile. Urmărirea penală în acest caz continuă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.