Un tânăr a fost transportat la spital cu traumatisme multiple după ce s-a prăbuşit cu parapanta de pe un deal din localitatea arădeană Şiria, duminică după-amiază. Incidentul a avut loc la Cetatea Şiria, aflată la o altitudine de peste 500 de metri, de unde se lansează cu parapanta vizitatori însoţiţi de antrenori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a fost solicitat sprijin pentru un tânăr de 20 de ani care s-a prăbuşit cu parapanta.

”S-a deplasat echipajul SMURD, cu terapie intensivă mobilă, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad. A găsit o persoană de aproximativ 20 de ani, bărbat, cu multiple traumatisme în urma unui accident de parapantă. I s-au acordat îngrijiri medicale conform procedurilor, iar victima a fost transportată în viaţă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad”, a declarat Pleşca.

Poliţiştii fac cercetări cu privire la cauzele accidentului, mai mulţi martori fiind audiaţi.

Locul de lansare cu parapanta se află în vecinătatea Cetăţii Şiria, situată pe un deal din localitatea cu acelaşi nume, la o altitudine de peste 500 de metri. În fiecare weekend, sute de vizitatori se află la cetate, iar zeci de persoane plătesc antrenori pentru a se lansa cu parapanta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.