Un tânăr dat în urmărire generală după ce a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri a fost prins în Vama Nădlac II când încerca să iasă din ţară strecurându-se pe lângă tonetele de control ale autorităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţitii de frontieră din Vama Nădlac II au prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat de 19 ani care era urmărit general, având şi interdicţie de a părăsi ţara.

Poliţiştii l-au observat pe tânăr când a încercat să se strecoare pe lângă tonetele de control, încercând astfel să se sustragă de la verificarea documentelor.

”Bărbatul a fost reţinut şi condus la sediul instituţiei pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că (...) era căutat de autorităţile române, acesta având de executat o pedepsă de doi ani închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere pentru trafic de droguri de risc şi măsura de siguranţă a interzicerii părăsirii ţării fără încuviinţarea instanţei de judecată pe o perioadă de patru ani”, se arată într-un comunicat remis, duminică, de Poliţia de Frontieră Arad.

Pentru că era urmărit general, tânărul a fost predat unei echipe a Poliţiei Judeţene, el urmând să fie cercetat penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.