Poliţiştii din Arad fac cercetări după ce consulul onorific al Italiei la Arad a reclamat că i-a fost spartă locuinţa şi i-au dispărut trei arme deţinute legal, bijuterii şi o sumă de aproximativ 15.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, consulul onorific al Italiei la Arad, Roberto Sperandio, a depus o sesizare privind un furt din locuinţă. Din casa diplomatului, aflată într-un cartier nou construit la maginea oraşului, ar fi dispărut un dulap metalic în care se aflau trei arme deţinute legal. Poliţia nu a oferit informaţii cu privire la tipul armelor, însă surse judiciare afirmă că două sunt de vânătoare, iar una de colecţie.

De asemenea, dintr-o cutie metalică în care consulul păstra valori ar fi fost furată o sumă de aproximativ 15.000 de euro, dar şi ”o cantitate neprecizată de bijuterii”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”În acest moment se fac cercetări pentru identificarea şi prinderea persoanelor care ar fi comis acest furt”, a declarat, luni, Lorena Radu.

Conform sursei citate, locuinţa nu era supravegheată video, iar în acest moment nu există suspecţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.