Poliţiştii de frontieră şi comisari ai Gărzii de Mediu nu au permis intrarea în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei de la Nădlac II, a unui transport care era încărcat cu peste 20 de tone de deşeuri din fier şi oţel. Şoferul nu avea documente complete necesare importului unor astfel de bunuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul, la intrarea în ţară, asupra unui automarfar înmatriculat în Ungaria şi condus de un cetăţean din Ungaria. Conform documentelor de transport, automarfarul transporta 22.460 kilograme deşeuri (fier şi oţel)”, se arată într-un comunicat de presă, de marţi al Poliţiei de Frontieră.
 
Potrivit sursei citate, existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Arad din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, stabilind faptul că şoferul nu deţine documente complete necesare importului unor astfel de bunuri.
 
”În consecinţă, autorităţile de control nu au permis accesul pe teritoriul României a mijlocului de transport şi a încărcăturii transportate”, mai precizează Poliţia de Frontieră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.