O fată de 12 ani a încercat să iasă dn ţară, joi, prin Vama Nădlac, prezentând la control cartea de identitate a surorii sale, în vârstă de 21 de ani. Fata a spus că voia să ajungă în Germania, la părinţi, iar sfatul de a păcăli autorităţile l-a primit de la cumnatul său, aflat la volanul maşinii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins o fată de 12 ani, din Braşov, care a încercat să iasă din ţară folosindu-se de cartea de identitate a surorii ei, care are 21 de ani.

Tânăra se afla într-un autoturism condus de cumnatul său, un bărbat de 27 de ani, cei doi fiind verificaţi în Vama Nădlac.

”Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana de sex feminin nu este una şi aceeaşi cu cea din documentul de călătorie prezentat, motiv pentru care cei doi au fost conduşi la sediul Punctului de Trecere a Frontierei, pentru cercetări. S-a stabilit că documentul aparţinea surorii tinerei, care a recurs la această metodă sfătuită de  cumnatul său, deoarece dorea să ajungă în Germania la părinţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea, complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.