Un motociclist din judeţul Arad a fost amendat, miercuri, cu 3.400 de lei şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost surprins de camere de supraveghere cum se strecoară cu viteză printre barierele coborâte la trecerea peste calea ferată, evitând un tren care a trecut după câteva secunde. De asemenea, pe imagini se vede cum tânărul îi arată un gest obscen mecanicului de locomotivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul aflat pe o motocicletă a fost filmat de camere de supraveghere amplasate la ieşirea din Arad spre localitatea Horia cum trece ilegal peste calea ferată, depăşind o coloană de vehicule şi strecurându-se printre barierele coborâte.

Motociclistul a reuşit la limită să evite impactul cu locomotiva unui tren de marfă care a trecut după numai câteva secunde.

După ce a trecut, tţnărul s-a întors lângă calea ferată pentru a face cu mâna un gest obscen către mecanicul de locomotivă.

Imaginile au fost surprinse vineri, iar după analizarea acestora, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul motocicletei şi l-au sancţionat miercuri dimineaţă.

Arădeanul are 26 de ani şi este din localitatea Horia, către care se îndrepta în momentul comiterii faptei.

“Bărbatul a fost sancţionat conform OUG 195 cu 2.900 de lei, dar şi pentru semne obsecene cu 500 lei, conform Legii 61/1991”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Claudia Iuga.

Pe lângă amenzile primite, permisul de conducere al tânărului a fost supendat pentru o perioadă de 90 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.