O femeie din Siria a fost găsită de poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, în timp ce încerca să treacă în mod fraudulos graniţa, ascunsă în bagajul fratelui ei, cetăţean german.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia de Frontieră a transmis, luni, că la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, în trenul care circulă pe relaţia Bucureşti Nord – Budapesta, s-a prezentat la controlul de frontieră un cetăţean german, având un bagaj şi o geantă voluminoasă.

În urma controlulului fizic a fost descoperită, în interiorul genţii, o femeie.

”Ambele persoane au fost conduse la sediul instituţiei pentru efectuarea unor verificări suplimentare, în cadrul cărora a fost stabilit faptul că sunt fraţi. De asemenea, au recurs la această metodă întrucât tânăra, în vârstă de 20 de ani, dorea să ajungă la familia ei stabilită într-un stat din vestul Europei. Colegii noştri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru tânăra descoperită în bagaj şi complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru fratele acesteia, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile ce se impun”, a arătat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.