Două accidente au avut loc marţi, în judeţul Arad, aproximativ simultan. Primul accident a avut loc între Şagu şi Arad, cel de-al doilea în localitatea Pilu. În urma acestor accidente, patru persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În primul accident, care a avut loc între Şagu şi Arad, trei persoane au fost rănite, după un impact între un autoturism şi un microbuz. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ 1 oră.
 
Cel de-al doilea accident a avut loc în localitatea Pilu, pe o stradă laterală. O fată de aproximativ 14 ani, care se afla pe bicicletă a fost lovită de remorca unui TIR. 
 
”Astăzi, în jurul orei 18,30, în circumstanţe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident rutier. O minoră din localitatea Pilu, în timp ce se deplasa cu bicicleta de pe o stradă laterală din localitate, spre D.N. 79/A, a intrat în coliziune cu semiremorca unui autotren condus de un bărbat de 58 de ani.  Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Tânăra a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării sale şi acordarea de tratament”, transmite IPJ Arad.
 
Poliţiştii au dechis dosar penal în acest caz.
 
”Se continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, mai precizează IPJ Arad.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.