Doi tineri şi-au pierdut viaţa, joi seară, în municipiul Arad, iar alţi doi au fost răniţi, după ce autoturismul în care se aflau a căzut de pe un pasaj rutier de la o înălţime de zece metri, din cauza vitezei şi neatenţiei şoferului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în Arad, pe pasajul rutier care leagă centrul oraşului de cartierul Micălaca.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Claudia Iuga, a declarat pentru News.ro că un autoturism în care se aflau patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, a căzut de pe pasaj.

Maşina se îndrepta spre centrul oraşului, iar şoferul, pe fondul vitezei şi neatenţiei, ar fi pierdut controlul volanului. Autotuturismul a rupt parapetele şi a zburat de pe pasaj de la o înălţime de zece metri.

În momentul impactului cu solul, doi tineri din autoturism au murit pe loc, iar alţi doi au fost răniţi, fiind preluaţi de echipaje medicale şi duşi la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.