Cele două persoane căutate după ce au anunţat că s-au rătăcit în zona mănăstirii Feredeu din judeţul Arad au fost găsite, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a anunţat că cele două persoane au fost găsite de către echipajul SVSU Covăsânt.

Acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, vineri, în jurul orei 22.40, două persoane au sunat la 112, susţinând că s-au rătăcit în zona mănăstirii Feredeu.
 
"Persoanele au plecat la alergat, susţin că se afla la aproximativ 4 kilometri faţă de mănăstirea Feredeu spre Vf. Capra. Nu au instalată aplicaţia de localizare 112 pe telefon", a transmis ISU Arad.
 
În zonă s-au deplasat pentru căutare două echipaje a Detaşamentului de pompieri Arad, un echipaj de jandarmi şi un echipaj al SVSU Şiria.
 
Ulterior, la căutări a fost trimis si un echipaj al SVSU Covăsânt, deoarece din localizarea făcută de către dispecerii ISU, persoanele se aflau undeva deasupra localităţii Covăsânţ
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.