Un muncitor surprins de un mal de pământ, în localitatea Gurahonţ, judeţul Arad, a fost salvat de pompieri după o operaţiune de opt ore. Echipele de intervenţie au reuşit după câteva minute de la producerea accidentului să elibereze capul victimei şi i s-a pus o mască de oxigen. În momentul în care bărbatul a fost eliberat până la nivelul coapselor, s-a produs o nouă surpare, săpăturile fiind reluate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din judeţul Arad au intervenit, luni, în localitatea Gurahonţ, unde un bărbat care lucra la canalizare a fost surprins de un mal de pământ.

Canalul în care lucra avea patru metri adâncime şi 60 de centimetri lăţime, pompierii deplasându-se cu mai multe autospeciale.

După numai câteva minute s-a reuşit eliberarea capului victimei şi i s-a pus o mască de oxigen pentru a putea respira.

Pompierii au săpat doar manual, dată fiind instabilitatea pământului. De altfel, în momentul în care bărbatul de 57 de ani a fost eliberat până la nivelul coapselor, s-a produs o nouă surpare de pământ, operaţiunile fiind reluate.

Victima, care este tatăl unui pompier din Gurahonţ, a fost complet dezgropată după mai bine de opt ore şi a fost predată echipajului de Terapie Intensivă pentru a fi transportată la spital.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.