Un bărbat de 38 de ani, din Arad, a fost transportat la spital, după ce a fost înţepat cu un cuţit în urma unui conflict cu soţia sa, în vârstă de 53 de ani. Şi femeia a fost dusă la unitatea medicală pentru o evaluare psihiatrică. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre un scandal în familie, în municipiu, în urma căruia o femeie de 53 de ani, şi-ar fi  inţepat soţul, de 38 de ani, cu un cuţit de bucătărie”, transmite IPJ Arad.
 
Bărbatul a fost transportat la spital pentru evaluarea stării sale, din primele observaţii acesta prezentând o plagă superficială.
 
Femeia a fost şi ea transportată la Spitalul Judeţean Arad - secţia psihiatrie, în vederea evaluării stării sale medicale.
 
Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru violenţă în familie şi urmează să stabilească de la ce a pornit scandalul între cei doi soţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.