Un bărbat a decedat după ce a căzut de pe acoperişul Sălii Sporturilor din Arad, între burlanul de evacuare şi un perete. Un alt bărbat a încercat să intre după el, în încercarea de a-l salva, însă nu a reuşit, el fiind transportat la spital pentru o evaluare medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, un bărbat a căzut de la aproximativ 15 metri înălţime, de pe acoperişul Sălii Sporturilor din municipiul Arad, în interiorul sălii.
 
”Persoana a fost prinsă între burlanul de evacuare şi un perete închis. Bărbatul a căzut în interiorul Sălii Sportului de la nivelul acoperişului. A fost scos de către pompieri, inconştient”, au transmis reprezentanţii ISU Arad.
 
În pofida eforturilor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat, fiind declarat decedat.
 
Un al doilea bărbat intrase să îl salveze pe cel căzut, însă şi el a fost scos tot de pompieri şi dus la spital pentru o evaluare medicală. Acesta din urmă se află în stare bună.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.