Un adolescent de 16 ani a fost găsit de poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, judeţul Arad, ascuns între banchetele din spate ale unui microbuz, condus de tatăl său. Bărbatul a încercat să îşi scoată ilegal din ţară fiul întrucât nu avea procură din partea mamei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, au depistat un cetăţean român, care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară fiul în vârstă de 16 ani, fiind ascuns între banchetele din spate ale microbuzului, întrucât nu avea procură din partea mamei.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, marţi seară, la P.T.F Nădlac II - Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român în vârstă de 33 de ani, care conducea un microbuz marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în Germania, în care se aflau mai multe persoane.

În urma analizei de risc, poliţiştii de frontieră controlat autovehiculul şi au găsit, între banchetele din spate, sub o pătură, un tânăr. În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba de un cetăţean român în vârstă de 16 ani, fiul şoferului.

La cercetări, tatăl adolescentului a declarat că a recurs la aceasta metodă întrucât nu are procură notarială din partea mamei, pentru a-şi scoate fiul din ţară, şi că dorea să ajungă împreună cu acesta în Germania.

Poliţiştii de frontieră le-au întrerupt călătoria celor doi şi fac cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum şi complicitate la trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.