Un număr de 34 de percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în judeţul Arad, la persoane care se ocupă cu traficul de droguri de mare risc. Procurorii DIICOT au emis 38 de mandate de aducere la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În contextul percheziţiilor efectuate în întreaga ţară, de DIICOT, la Arad au loc miercuri dimineaţă 34 de percheziţii, în dosare de trafic de droguri de mare risc. Percheziţiile au loc în principal în municipiul Arad şi în localitatea Sântana.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
În urma celor 34 de percheziţii din judeţul arad, 38 de persoane urmează să fie audiate la sediul DIICOT Arad.
 
La nivel naţional, DIICOT efectuează miercuri dimineaţa 457 de percheziţii care vizează 47 de grupări implicate în trafic de droguri şi de persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.