Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, judeţul Arad, au prins 32 de cetăţeni provenind din diferite state din Africa şi Asia care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, respectiv un bulgar, ambii conducând ansambluri rutiere înmatriculate în Turcia şi Bulgaria. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru societăţi comerciale din Polonia şi Germania”, se arată într-un comunicat de presă, de miercuri, al Poliţiei de Frontieră.
 
Poliţiştii de frontieră au făcut un control amănunţit al celor două mijloace de transport. Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 32 de migranţi.
 
"Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din diferite state (Afganistan, Egipt, Siria, Bangladesh şi Nepal)  cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani”, se mai arată în comunicat.
 
În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră fac cercetări.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.