Poliţiştii de frontieră arădeni au prins, în 24 de ore, 28 de cetăţeni din Afganistan şi Siria, printre care şi copii, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Migranţii au fost găsiţi ascunşi în cinci automarfare, conduse de şoferi români, turci şi bulgari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
"În data de 2 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Poliţiei de Frontieră Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a trei ansambluri rutiere, conduse de un cetăţean turc, un cetăţean român, respectiv un cetăţean bulgar. Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă, au fost descoperiţi ascunşi nouăsprezece cetăţeni străini”, se arată într-un comunicat de presă, de miercuri, al Poliţiei de Frontieră.
 
În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei ascunşi în camioane sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 14 şi 26 de ani, toţi fiind solicitanţi de azil.
 
 
"Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand au efectuat controlul amănunţit asupra a două automarfare conduse de un cetăţean român, respectiv un cetăţean bulgar. În urma verificărilor, în interiorul compartimentelor de marfă au fost descoperiţi ascunşi nouă cetăţeni din Afganistan şi Siria, cu vârste cuprinse între 11 şi 24 de ani, solicitanţi de azil în România”, se mai arată în comunicat.
 
În toate cazurile, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.