Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, din judeţul Arad, au depistat 15 migranti din Irak, Siria şi Turcia, care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un spaţiu special amenajat sub remorca unui automarfar fără încărcătură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 18.02.2021, în jurul orei 00.25, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în urma analizei de risc în vederea prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra unui ansamblu rutier fără încărcătură, format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un cetăţean român în vârstă de 45 de ani, domiciliat în judeţul Arad.  Şoferul a declarat că se deplasează în ţara vecină, pentru a încărca bunuri diverse”, transmite Poliţia de Frontieră.
 
În urma unuicontrol amănunţit al mijlocului de transport au fost descoperiţi, ascunşi în interiorul lăzilor pentru paleţi ale semiremorcii, 15 cetăţeni străini.
 
Cu toţii au fost duşi la sediul sectorului pentru cercetări şi în cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt migranţi din Irak, Siria şi Turcia.
 
Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări în vederea stabilirii activităţii infracţionale.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.