Tânăra care a sunat, vineri seara, la 112 şi a reclamat că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti este o adolescentă de 16 ani din Constanţa care a spus că nu a fost nicio clipă în pericol şi că a fost o farsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma verificărilor şi căutărilor efectuate de poliţiştii D.G.P.M.B. cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., persoana care a efectuat apelul a fost depistată în jurul orei 02:00, în cursul zilei de astăzi. Persoana în cauză, o minoră de 16 ani, din judeţul Constanţa, a declarat că nu s-a aflat în nicio clipă în pericol şi că fost o farsă. Minora a fost condusă la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 6, unde a fost audiată în prezenţa reprezentanţiilor D.G.A.S.P.C”, aanunţat sâmbătă Poliţia Capitalei.
 
Fata a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informaţii ce au fost verificate de poliţişti şi s-au dovedit ca fiind false. 
Reprezentanţili Poliţiei Capitalei au anunţat vineri seară că la ora 18.00, o tânără a apelat Dispeceratul 112 şi a reclamat că este ţinută cu forţa într-un apartament.
 
Tânăra a indicat o zonă, dar nu poate oferi detalii. Ea este în legătură telefonică cu poliţiştii, iar în căutarea ei sunt angrenate forţe din întreaga unitate de poliţie. Căutările au fost declanşate imediat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.