Şacalii au atacat, luni dimineaţă, o stână din comuna Gighera din judeţul Dolj. Evaluarea făcută de autorităţi după ce proprietarul stânei a anunţat atacul arată că 20 de oi şi capre au fost ucise.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Proprietarul unei stâne din comuna Gighera, judeţul Dolj, a anunţat, luni dimineaţă, că zeci dintre animalele sale au fost găsite moarte, după ce stâna a fost atacată de şacali. Prima evaluare făcută de autorităţi arată că 20 de oi şi capre au fost omorâte, iar alte animale au fost rănite. 
 
Reprezentanţii Prefecturii Dolj au anunţat că acolo s-a deplasat şi un medic veterinar care a prelevat probe pentru a stabili dacă şacalii erau purtători ai vreunei boli. Pentru a preveni riscul de răspândire a bolilor, cadavrele vor fi neutralizate prin îngropare, au arătat aceştia.
 
În urma sesizări proprietarului stânei, a fost întrunită o comisie de evaluare a pagubelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.