O angajată a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timiş a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA Timişoara în timp ce primea mită o primă tranşă de 3.000 de lei din suma solicitată pentru rezolvarea unor probleme legate de coduri de TVA. Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, joi sear[ o angajată a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timiş a fost prinsă în flagrant când lua mită chiar în faţa locuinţei sale.

Femeia era împuternicită la conducerea Serviciului de Informaţii Fiscale, iar din această poziţie i-ar fi promis unui bărbat că în schimbul unei sume de bani ar rezolva unele problem legate de coduri de TVA.

Bărbatul a anunţat procurorii DNA din Timişoara, care au organizat un flagrant. Angajata Finanţelor Publice a fost prinsă chiar în momentul în care primea o primă tranşă de 3.000 de lei din suma solicitată iniţial, au mai spus sursele citate.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.