Anchetatorii au stabilit, vineri seară, că a fost vorba despre o alarmă falsă cu bombă la fabrica Continental Anvelope din Timişoara şi au retras forţele de ordine care au intervenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, nu a fost găsită vreo bombă la sediul fabricii Continental Anvelope din Timişoara şi nu există niciun fel de pericol, astfel că angajaţii care au fost evacuaţi, se vor putea întoarce la lucru.

Aproximativ 800 de angajaţi de la Continental Anvelope au fost evacuaţi, vineri seara, după ce un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa că trei bombe artizanale au fost amplasate în această unitate.

Mai multe echipaje de Politie, S.A.S.- Grupa Pirotehnică şi forţe SRI au ajuns la faţa locului şi au început imediat să caute prin halele fabricii.

Poliţiştii încearcă să dea de urma celui care a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a da alarma cu bombă. Acesta riscă o amendă de 1000 - 5000 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.