Anchetatorii au stabilit că moartea copilului de nouă ani din Cluj-Napoca a fost violentă şi a survenit ca urmare a agresiunilor suferite, astfel că mama acestuia a fost reţinută. În acest caz se fac cercetări privind violenţă în familie sub forma omorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat că, în urma necropsiei, s-a stabilit că moartea copilului a fost una violentă şi a survenit ca urmare a agresiunilor suferite.
 
Mama acestuia a fost reţinută şi urmează a fi prezentată in faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
 
În cauză se fac cercetări pentru violenţă în familie sub forma omorului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Cluj, sâmbătă seara, o persoană a sunat la 112 anunţând că un băiat în vârstă de 9 ani este inconştient într-un apartament din municipiul Cluj-Napoca. Cadrele medicale deplasate la faţa locului nu au reuşit să-l salveze, constatând decesul copilului.

Acesta locuia în apartamentul respectiv cu fratele său mai mare, cu mama sa şi cu iubitul acesteia. Pe corpul victimei, anchetatorii au găsit urme de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.