Poliţiştii din Galaţi au demarat, vineri, o anchetă, după ce au fost sesizaţi de către directorul unei unităţi de învăţământ din oraş cu privire la agresarea unui elev de către un coleg. Poliţiştii au stabilit că agresorul are 13 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 20 octombrie 2023, ora 16.20, poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară Galaţi au fost sesizaţi telefonic de către directorul unei instituţii de învăţământ din municipiu despre faptul că, în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.00, în curtea unităţii de învăţământ, un elev ar fi fost agresat fizic de către un coleg de şcoală”, a transmis, vineri după-amiază, IPJ Galaţi.

După verificări,l poliţiştii au stabilit că  un băiat de 13 ani, elev în clasa a V-a, l-ar fi lovit cu pumnul în zona capului pe un altul, de 14 ani, elev în clasa a VI-a.

”În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193 alin. 1 C.p., cercetările urmând a fi continuate de către poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară Galaţi”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.