Poliţiştii din Braşov fac cercetări după ce un bebeluş de patru luni a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţa, în localitatea Budila. În acest caz a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă, cauza morţii urmând a fi stabilită după necropsie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 5.30, cu privire la faptul că un copil de patru luni se află în stare de inconştienţă. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul.

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului.

Conform sursei citate, se fac cercetări în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.