Poliţiştii din Caraş-Severin au deschis o anchetă după ce au fost sesizaţi că asupra trenului de persoane Regiotrans 16113 Timişoara - Reşiţa Nord, automotor aparţinând unui operator privat, s-ar fi tras un foc de armă, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Caraş-Severin, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa au fost sesizaţi, miercuri, în jurul orei 22.20, prin apel de urgenţă la 112, despre faptul că asupra trenului de persoane Regiotrans 16113 Timişoara - Reşiţa Nord, automotor aparţinând unui operator privat, s-ar fi tras din exterior un foc de armă, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment.

Martorii spun că incidentul s-a produs imediat ce trenul s-a pus în mişcare după ce a staţionat în gara Colţan din judeţul Caraş-Severin.

"Echipa operativă deplasată la faţa locului, din care a făcut parte şi un poliţist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost însă ridicate probe, urmând a se efectua o expertiză criminalistică", se arată în comunicat.

În urma incidentului, nu au fost persoane rănite.

Cercetările continuă în acest caz, sub coordonarea Parchetului competent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.