Poliţia judeţeană Prahova anunţă că a deschis o anchetă după ce conducerea Spitalului de Psihiatrie Voila a depus o sesizare conform căreia un asistent medical a agresat sexual un pacient în vârstă de 18 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Plângerea a fost depusă la sfârşitul săptămânii trecute, iar cazul a fost făcut public luni. 
 
"La data de 13 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina au fost sesizaţi de către administratora unităţii spitaliceşti Voila, cu privire la faptul că un pacient în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat sexual de către un asistent medical, de 29 de ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală”; informează, luni seară, Poliţia Prahova.
 
Oficialii IPJ precizează că dosarul este instrumentat de către politiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina, care continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.