Poliţia Maramureş face cercetări într-un dosar penal pentru purtare abuzivă după ce un profesor de la Şcoala Gimnazială din Vişeu de Jos l-ar fi lovit pe un elev, în timpul cursurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Maramureş a transmis că poliţiştii de la secţia 4 Leordina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "purtare abuzivă" după ce, la Şcoala Gimnazială din comuna Vişeu de Jos, un profesor în vârstă de 66 de ani ar fi agresat un elev în timpul cursurilor.

"În cauza cercetările continuă, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsurile legale", a arătat sursa citată.

Incidentul ar fi avut loc în timpul unei ore de istorie, când un elev de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de dascăl pentru că nu ar fi reuşit să scrie ce dicta acesta, a scris pe site-ul său jurnalistul Vasile Dale. El a menţionat că unii părinţi ar fi reclamat că profesorul le-ar fi atins pe mai multe fete în zonele intime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.