Poliţiştii din Slatina au deschis o anchetă după ce persoane necunoscute au furat mai multe bunuri din două autoturisme parcate în curtea unui spital din municipiu. Suspecţii nu au fost încă identificaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunţat, luni seară, că a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat în curtea unei unităţi spitaliceşti din municipiul Slatina.
 
”Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 4/5 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul a două autoturisme ce se aflau parcate în curtea unei unităţi spitaliceşti din municipiul Slatina. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi dispunerea măsurilor legale”, a arătat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.