Poliţiştii dâmboviţeni fac verificări după ce, marţi după-amiază, un bărbat a căzut de pe o pasarelă în zona unui complex comercial din municipiul Târgovişte. Bărbatul este în stop cardio-respirator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc marţi după-amiază, pe o pasarelă din zona complexului comercial Pavcom din Târgovişte. Poliţiştii au constatat că un bărbat se află în stop cardio-respirator, cel mai probabil după ce a căzut de pe acea pasarelă. Acesta a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele medicale îi fac manevre de resuscitare.
 
"Poliţiştii s-au deplasat la fata locului pentru efectuarea de cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului şi dispunerea măsurilor legale”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.