Poliţiştii din Argeş fac cercetări în cazul unei femei în vârstă de 42 de ani care a murit, joi, după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc de locuinţe din Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, Mădălin Zamfir, incidentul a avut loc în cartierul Craiova din municipiul Piteşti, unde o femeie de 42 de ani a fost găsită moartă, astfel încât medicii de pe echipajul de la ambulanţă care a intervenit nu au putut decât să declare decesul.

Primele date arată că femeia se afla în evidenţele medicilor ca având probleme psihice, iar, în momentul în care a căzut de la etajul al cincilea, în apartament se afla tatăl său.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă este vorba despre o sinucidere, un accident sau dacă femeia a fost victima unei infracţiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.