O ameninţare cu bombă a fost primită, luni după-amiază, la 112, zona indicată fiind una din centrul municipiului Sibiu, fiind trimise mai multe echipaje de Poliţie şi fiind solicitată prezenţa specialiştilor SRI şi a unui câine antrenat pentru detectarea explozibililor. După verificări, echipajele nu au găsit vreun dispozitiv suspect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Forţele dislocate în teren şi-au încheiat misiunea, apelul telefonic nu s-a confirmat. 
La misiune au participat şi forte ale SRI Sibiu, IJJ Sibiu, ISU Sibiu si Centrul Chinologic Sibiu. 
În continuare sunt efectuate verificări pentru identificarea şi sancţionarea apelantului”, a transmis IPJ Sibiu. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: "În urma unui apel 112 prin care un cetăţean afirma că pe str. 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a dislocat de urgenţă la faţa locului mai multe echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei", anunţă Poliţia Judeţeană Sibiu.
 
În paralel, a fost solicitată atât prezenţa unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât şi a specialiştilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.
 
Strada 9 mai este situată în centrul municipiului Sibiu, la câteva sute de metri de Primărie, Biserica Evanghelică şi Piaţa Mare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.