Un tânăr de 19 ani a provocat scandal la poarta de acces în Spitalul de Pediatrie Ploieşti, unde s-a prezentat purtând la brâu un pistol de jucărie. Tânărul s-a luat la ceartă cu agentul de pază de la poartă, iar reprezentanţii unităţii au chemat firma de pază, fiind solicitată şi intervenţia Poliţiei. Poliţiştii l-au amendat pe băiat cu o mie de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc luni seară.
 
”Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în faţa unei unităţi medicale ar avea loc un conflict între un agent de pază şi o altă persoană. Din primele verificări, poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că un tânăr de 19 ani ar fi intrat în incinta unităţii şi i-ar fi arătat agentului de pază o armă, pe care ar fi purtat-o pe cureaua pantalonilor. Tânărul a predat acestuia obiectul în cauză, ocazie cu care s-a constatat faptul că este vorba despre o jucărie, aspect confirmat şi de poliţiştii prezenţi la faţa locului”, informează Poliţia Prahova.
 
După incident, el a părăsit zona. El a fost identificat de poliţişti şi, pentru scandalul provocat, a primit o amendă contravenţională în valoare de o mie de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.