O ambulanţă aflată în misiune, care avea pornite semnalele luminoase şi acustice, a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier pe Valea Oltului, în zona localităţii Robeşti. Un autoturism care circula în faţa autospecialei a virat stânga pentru a intrat într-o benzinărie. Traficul în zona accidentului este blocat, iar o persoană a fost rănită uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic aunţă că, sâmbătă, o ambulanţă aflată în misiune a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului, la Robeşti..

”În urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor”, anunţă Infotrafic, care precizează că circulaţia este blocată.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea au precizat că ambulanţa avea pornite semnalele acustice şi luminoase, dar un autoturism care circula în faţa sa, pe direcţia Brezoi-Sibiu, a făcut viraj stânga pentru a intra într-o benzinărie.

De asemenea, poliţiştii au menţionat că pacientul transportat de ambulanţa implicată în accident a fost preluat de altă ambulanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.