O ambulanţă care transporta o bolnavă a fost implicată într-un accident rutier, în Timişoara, aceasta având pornite semnalele acustice şi luminoase. Accidentul s-a produs în urma unei neacordări de prioritate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timiş, Florin Crişan a declarta pentru News.ro că asistenta şi ambulanţierul au suferit răni minore în urma impactului.

„Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, transporta o pacientă la spital. Bolnava era asigurată pe targă şi în centuri. Pacienta va fi supusă unor investigaţii suplimentare pentru a ne asigura că nu a suferit nicio leziune în urma accidentului. Asistenta a suferit o contuzie la genunchi, iar ambulanţierul una la nivelul toracelui, cel mai probabil din pricina centurii la impact”, a declarat Florin Crişan.

Accidentul a avut loc în urma unei acordări de prioritate.

Circulaţia rutieră a fost îngreunată, pe strada Divizia 9 Cavalerie, în zona accidentului, aproximativ 30 de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.