În apropierea localităţii Orţişoara, judeţul Timiş, a avut loc, joi, o alunecare de teren pe partea carosabilă a autostrăzii A1 Deva - Nădlac, din cauza precipitaţiilor abundente. Se circulă îngreunat, doar pe a doua bandă, pe fiecare snes de mers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, joi după-amiaza, pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 521, în apropierea localităţii Orţişoara, judeţul Timiş, plouă torenţial şi a avut loc o alunecare de teren în proximitatea părţii carosabile, acumulându-se apă şi pământ pe suprafaţa de rulare.

Se circulă îngreunat, doar pe a doua bandă pe fiecare sens de mers.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

Judeţul Timiş se află sub avertizare cod roşu de ploi abundente, iar în partea de est a judeţului au fost înregistrate inundaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.