Un şofer Uber din Bucureşti a fost plasat sub control judiciar după o altercaţie în trafic. El este acuzat că a lovit intenţionat cu maşina un biciclist, la virarea spre stânga către Obor, venind din directia Lizeanu spre Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 30 ianuarie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 55 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În fapt, la data menţionată, în jurul orei 12:30, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în jurul orei 10:40, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din sectorul 2, a fost acroşat cu intenţie de către un alt participant la trafic”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor, a fost depistat un bărbat în vârstă de 55 de ani, care s-ar fi aflat la volanul autoturismului, în calitate de conducător auto de tip ride-sharing.

”De asemenea, la faţa locului s-a prezentat şi un echipaj de prim ajutor care a transportat victima la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a mai transmis sursa citată.

Surse din anchetă au precizat că şoferul conducea o maşină Uber, iar incidentul s-a produs la virarea spre stânga către Obor, maşina venind din directia Lizeanu spre Ştefan cel Mare.

Şoferul susţine că a trecut pe culoarea verde a semaforului, virând uşor spre stânga în direcţia Obor, acordându-i prioritate biciclistului şi chiar i-a facut semn acestuia sa treacă, însă biciclistul a început să-i adreseze injurii.

Biciclistul susţine că nu i s-a acordat prioritate de trecere, motiv pentru care i-a adresat reproşuri şoferului, iar acesta ar fi întors maşina, l-a urmărit şi l-a lovit.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.