Un centru comercial din Deva a fost evacuat luni dimineaţă din cauza unei valize suspecte abandonate în apropiere. Valiza a fost deschisă şi conţinea bunuri de uz personal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Valiza a fost deschisă în condiţii de siguranţă, fără a pune in pericol viaţa sau bunurile cetăţenilor. Aceasta conţinea bunuri de uz personal”, anunţă Poliţia.
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”În data de 28.06.2021, ora 09:00, Poliţia Municipiului Deva, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, la intersecţia Bulevardului Iuliu Maniu cu bulevardul Decebal, în faţa unei societăţi comerciale, se află o valiză nerevendicată. La faţa locului, au fost luate în regim de urgenţă măsuri pentru securizarea zonei şi s-a deplasat echipa de pirotehnişti din cadrul SRI. În continuare, se fac cercetări cu privire la provenienţa si continutul geamantanului”, conform unui anunţ al Poliţiei.
Circulaţia rutieră a fost restricţionată şi deviată.  Au fost evacuate toate persoanele din centrul comercial.  
La faţa locului se află echipaje ale ISU Hunedoara, IJJ Hunedoara si Serviciului de Ambulanţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.