Preşedintele şi locţiitorul unei secţii de votare din judeţul Dolj sunt cercetaţi de către poliţişti, după ce ar fi permis mai multor persoane să intre în cabina de vot, iar în acest mod confidenţialitatea votului a fost afectată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că preşedintele unei secţii de votare din Pleşoi şi locţiitorul acestuia ar fi permis mai multor persoane să intre în cabina de vot, confidenţialitatea votului fiind astfel afectată.
 
"În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea confidenţialităţii votului, urmând ca, în funcţie de rezultatul verificărilor, dosarul penal sa fie înaintat unităţii de parchet, cu propunerile corespunzătoare”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.