Un albanez în vârstă de 21 de ani a fost prins ce către poliţiştii de frontieră în timp ce escalada un gard al Punctului de Trecere Calafat, judeţul Dolj, încercând să intre în ţară, după ce, în aceeaşi zi, i s-a refuzat accesul în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul a ajuns în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat luni, în jurul orei 21.00.

Poliţiştii de frontieră l-au văzut când a coborât dintr-o maşină care venea din Bulgaria şi a încercat să ecaladeze gardul ce împrejmuieşte incinta punctului de trecere ”cu intenţia de a intra în ţară fără efectuarea formalităţilor specifice de controlul”, potrivit unui comunicat publicat marţi de Poliţia de Frontieră.

”Imediat s-a intervenit pentru reţinerea persoanei, care a fost condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că bărbatul este cetăţeanul albanez Gazmir P., în vârstă de 21 de ani. Mai mult, poliţiştii de frontieră au constatat că în cursul aceleiaşi zile, tânărului i-a fost refuzată intrarea în România, pentru neîndeplinirea condiţiilor legale”, se arată în comunicat. 

Conform protocolului româno - bulgar, tânărul a fost preluat de către Poliţia de Frontieră Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.