Un copil de un an şi opt luni, care a plecat dintr-o grădiniţă din Alba Iulia, fără ca personalul să observe absenţa sa, a fost găsit pe stradă, desculţ, la 200 de metri de unitatea de învăţământ. Nici tânăra care a dus copilul la grădiniţă, nici reprezentanţii instituţiei nu au anunţat Poliţia, aceasta demarând verificări cu privire la posibile fapte de neglijenţă în serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Poliţia Alba, un copil de un an şi opt luni a fost găsit pe strada Calea Labului din Alba Iulia, la o distanţă de aproximativ 200 de metri de o grădiniţă din care plecase fără a fi observat de către angajaţii instituţiei. 
„Minorul a fost dus de tânără la unitatea de învăţământ, fără ca incidentul să fie sesizat  poliţiei.  În cadrul verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat 3 angajate ale unităţii de învăţământ, în grija cărora se afla minorul, în momentul în care ar fi părăsit incinta grădiniţei”, informează, vineri Poliţia judeţeană Alba. 
Poliţiştii fac verificări , cu privire la posibile fapte de neglijenţă în serviciu, autosesizându-se în urma unei informaţii apărute pe reţelele de socializare cu privire la acest caz.
Acesta nu este singurul astfel de caz. în septembrie anul trecut, un copil de patru ani plecat dintr-o grădiniţă din Ploieşti a fost găsit pe stradă la câţiva kilometri de unitatea şcolară, el reuşind să treacă peste un pod şi să ajungă în altă localitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.