Un tânăr aflat sub influenţa drogurilor a fost oprit de către poliţiştii Biroului Poliţie Autostrăzi pe autostrada A1 Ramnicu Vâlcea – Deva, după ce a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 178 de kilometri/ oră pe o porţiune de drum unde viteza maximă admisă este de 130 de kilometri/ oră. El a fost amendat şi a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost înregistrat de aparatul radar joi după-amiază, în jurul orei 13,00, la kilometrul 316 al autostrăzii A 1, pe raza judeţului Alba, conducând un autoturism cu viteza de 178 de kilometri/ oră pe o porţiune de drum unde viteza maximă admisă este de 130 de kilometri/ oră. 
 
”În urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că era sub influenţa drogurilor, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii prezenţei, în organism, a substanţelor interzise. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, informează Inspectoratul de Poliţie Alba. 
 
Pentru depăşirea limitei legale de viteză, şoferul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.305 lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.