Un şofer a fost filmat în timp ce face o depăşire pe partea dreaptă, pe trotuar, în oraşul Cugir, judeţul Alba, depăşind maşini oprite în spatele unui autoturism care vira la stânga. După ce imaginile au fost publicate de jurnaliştii locali, poliţiştii l-au identificat pe şofer, l-au amendat şi i-au reţinut permisul de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Imagini: Ziarul Unirea
 
În imaginile publicate online de jurnaliştii de la Ziarul Unirea se vede cum un autoturism opreşte pe o stradă cu o bandă pe sens, pentru a vira la stânga, un alt autoturism, care are montată o cameră de bord, opreşte în spatele acestuia, iar din spate vine un al treilea autoturism care depăşeşte pe partea dreaptă, intrând pe trotuar, cu viteză. 
 
”La data de 15 mai a.c., în urma apariţiei unor imagini, în mediul online, cu un autoturism care ar fi efectuat o depăşire neregulamentară, poliţiştii din Cugir au efectuat verificări, în vederea identificării conducătorului auto. Din cercetări, a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de un bărbat, de 40 de ani, din oraşul Cugir, judeţul Alba. Faţă de conducătorul auto, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 870 de lei şi reţinerea permisului de conducere, pentru 60 de zile”, a transmis, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.