O casă din localitatea Aiudu de Sus, judeţul Alba, a ars din temelii, duminică seară. În urma incendiului, a cărui cauză nu a fost stabilită deocamdată, nu există victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

6 iunie - Maratonul Energiei
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, focul a izbucnit la o casă din Aiudu de Sus, la faţa locului intervenind mai multe echipaje de stingere.
 
Ajunşi la locul incendiului, salvatorii au constatat că flăcările cuprinseseră o locuinţă, pe o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi, incendiul manifestându-se violent, cu ardere generalizată la întreaga locuinţă. 
În urma incendiului a cărui cauză nu a fost stabilită încă nimeni nu a fost rănit.
 
La ora transmiterii acestei ştiri echipajele de intervenţie trimise la locul solicitării acţionează pentru stingerea în totalitate şi înlăturarea efectelor negative produse de incendiu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.