Intervenţia de la Mănăstirea Râmeţ, judeţul Alba, este extrem de dificilă din cauza cantităţii mari de vată minerală care emite o radiaţie termică puternică. Incendiul nu se manifestă cu flacără, ci cu degajări mai de fum, iar pompierii au început să decoperteze acoperişul. 66 de pompieri militari intervin la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) 66 de pompieri militari intervin la stingerea incendiului de la Mănăstirea Râmeţ.

”Incendiul se manifestă la nivelul acoperişului care adăposteşte mai multe chilii, pe o suprafaţă de aproximativ 800-1000 mp. Interventia pompierilor este îngreunată de materialele aflate in compozitia acoperişului (cantităţi foarte mari de vată minerală) care emit o radiatie termică foarte puternică”, a transmis IGSU.

Pompierii acţionează pentru decopertarea acoperişului şi lichidarea focarelor de incendiu. Incendiul nu se manifestă cu flacără, ci cu degajări mari de fum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.