Doi turişti din judeţul Sibiu au fost amendaţi, în prima zi a anului, de jandarmii din Alba, după ce au intrat cu ATV-urile pe o pârtie de schi. Cei doi au primit o amendă de 500 de lei fiecare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Alba, două persoane din judeţul Sibiu, de 35 de ani şi de 40 de ani, au fost amendate cu câte 500 de lei, după ce au pătruns cu ATV-urile pe pârtia de schi C1. 
 
 
"Constituie contravenţie accesul sau circulaţia pe pârtiile ori traseele de schi pentru agrement cu automobile, tractoare sau orice alt tip de vehicul, fără drept, cu excepţia celor aparţinând serviciilor publice Salvamont, serviciilor de ambulanţă, poliţie, jandarmi, pompieri, precum şi altele asemenea”, a transmis Jandarmeria Alba. 
 
De asemenea, tot în prima zi a anului, jandarmii din Alba au intervenit alături de un salvamontist şi un pompier pentru repunerea pe calea de rulare a unei maşini care rămăsese blocată în şanţ şi care îi aparţine unui bărbat din Alba Iulia.
 
El se deplasa spre baza pârtiilor de la domeniul schiabil Şureanu, iar pentru redresarea autovehiculului a fost folosită maşina din dotarea echipajului de jandarmerie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.