Drumul naţional 76C, care începând de joi a fost blocat, în judeţul Alba, în urma unor căderi de bolovani de pe versant, a fost redeschis circulaţiei, duminică seară, anunţă oficialii Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia pe DN 67 C, în judeţul Alba, care a fost restricţionată în ultimele trei zile, a fost reluată, duminică seară.

”Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 67C, între localităţile Şugag şi Tău Bistra, judeţul Alba, drumul fiind degajat în totalitate de pietrele căzute de pe versant pe carosabil”, anunţă Poliţia Română.

DN 67C a fost complet blocat, joi seară, în apropiere de zona cunoscută sub denumirea „Popasul Regelui”, cauza unor bolovani căzuţi de pe versantul muntelui. În urma incidentului nu au fost victime sau maşini avariate, iar autorităţile au început de joi eliberarea şoselei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.