Un adolescent din localitatea Răhău, judeţul Alba, a fost găsit spânzurat, în grădină, de către vecini. Apropiaţi ai tânărului spun că a recurs la acest gest în urma unei dezamăgiri sentimentale. Poliţia a deschis anchetă pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tânărul, în vârstă de 17 ani, elev la o şcoală din Sebeş, judeţul Alba, a fost găsit mort sâmbătă. Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Alba au declarat că adolescentul a fost descoperit de către vecini, în grădină. 
Apropiaţi ai băiatului susţin că a recurs la acest gest în urma unei decepţii sentimentale. 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Poliţia a deschis dosar penal pentru a stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc moartea băiatului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.